Als De Hoop & Partners bundelen wij jarenlange ervaring, een breed netwerk van professionals, onze opgedane kennis en expertise. Hiermee bieden wij u en uw werknemer een traject op maat. Een traject gericht op verzuimpreventie en een goede, gezonde personeelsinzetbaarheid.

Mensen, motiveren en maatwerk is de basis van waaruit wij werken, waarbij perspectief bieden onze drijfveer is.

Dat realiseren wij vanuit onze ruime en brede werkervaring en de samenwerking met een multidisciplinair netwerk, waardoor wij altijd worden uitgedaagd om onze adviezen vanuit diverse invalshoeken te belichten. Hiermee bieden we u advies of begeleiding op maat. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en SRA geregistreerd.

Onze werkwijze is creatief, pragmatisch en doelgericht. Wij geloven dat werken zingevend is. Een maatgebonden menselijke aanpak die dieper en breder gaat dan regels en rapportages, een aanpak die leidt tot een duurzame terugkeer naar arbeid, dat is waarvoor wij staan!

Co-Owner John Doe

Willemiek de Hoop

Gecertificeerd register arbeidsdeskundige, specialist in verzuim en bezwaar

Al vroeg in mijn loopbaan ben ik gefascineerd geraakt door het thema arbeid. Ik voer graag ‘het goede gesprek’, waarbij ik kritische vragen niet uit de weg ga. Mijn doel is om weer beweging en perspectief voor mensen te creëren. Voor de beroepsgroep van arbeidsdeskundigen ben ik actief als bestuurslid van de NVvA en het AKC.

willemiek@dehoopenpartners.nl
06 3603 6571

Co-Owner John Doe

Kirsty Jongejan

Register arbeidsdeskundige,
specialist in loopbaanadvies en re-integratie

Ik reis graag. In mijn werk is mijn drijfveer om mensen weer in hun kracht te zetten. En ook dat is een reis, waarbij ik mensen help om stappen te zetten naar een andere invulling van werk. Die stappen beginnen vaak klein, maar veel kleine stapjes leiden tot een grote verandering. Ik heb een groot netwerk dat ik graag inzet om mensen naar hun volgende bestemming te brengen.

kirsty@dehoopenpartners.nl
06 4166 2409

Co-Owner John Doe

Lydia in 't Hout

Gecertificeerd register arbeidsdeskundige, specialist in verzuim en re-integratie

Beweging is belangrijk voor mij, zowel sport als het in ontwikkeling blijven. Dit neem ik mee in mijn werk met mensen. Het verhaal van de ander écht horen en dit inzetten in mijn adviezen of begeleiding is voor mij belangrijk. Uitgangspunt in mijn werk is werk doen wat je leuk vindt, dan krijg je daar vanzelf energie van!

lydia@dehoopenpartners.nl
06 4232 3242

Co-Owner Jane Doe

Karin van Dijk

Register arbeidsdeskundige en casemanager ROV, specialist in verzuim en financiële risico’s

Ik wil mensen graag wegwijs en bewust maken in de wereld van verzuim. Door mijn benaderbaarheid, rust en openheid kom ik tot transparante gesprekken die leiden tot een zorgvuldig advies waar werknemer én werkgever mee geholpen zijn. Mijn balans met privé behoud ik bij voorkeur door te gaan wandelen met een lekkere thriller-podcast op.

karin@dehoopenpartners.nl
06 2831 5464

Co-Owner Jane Doe

Manon Gerberink

Register arbeidsdeskundige en casemanager, specialist in verzuim en re-integratie

Met enthousiasme, een gezonde dosis humor en gedrevenheid doe ik mijn werk. Ik ben mensgericht en door mijn toegankelijke, positieve benadering creëer ik gemakkelijk een open en vertrouwde setting. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid en door het stellen van de juiste vragen, weet ik een compleet beeld te krijgen en geef ik adviezen op maat om mensen verder te helpen. 

manon@dehoopenpartners.nl
06 4750 0059

Co-Owner John Doe

Ricardo Tesink

Gecertificeerd register arbeidsdeskundige, specialist in verzuim

Iedereen heeft een verhaal, en zeker mensen die te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid. Ik vind het belangrijk om er dan voor die ander te zijn, goed te luisteren en duidelijkheid te bieden. Ik ben doortastend, analytisch en eerlijk. Ook heb ik een passie voor vitaliteit en sport. Ik sport zelf graag en als trainer op een sportschool probeer ik ook anderen in beweging te krijgen.

ricardo@dehoopenpartners.nl
06 1945 6718

Co-Owner John Doe

Caroline Steenbergen

Re-integratiecoach,
specialist in loopbaanadvies en re-integratie

De menselijke maat is voor mij een belangrijke factor in het werk. Er moeten af en toe confronterende boodschappen verteld worden, maar het belang van de cliënt verlies ik daarbij nooit uit het oog. Al spiegelend, positief-kritisch en zonder oordeel, weet ik een sfeer te creëren waarin mensen zich durven uit te spreken. Mijn motto: ook met kleine stapjes kom je vooruit! 

caroline@dehoopenpartners.nl
06 1068 8462

Co-Owner John Doe

Ingrid Hollegien

Secretariaat


Perfectionisme en oog voor detail zijn een rode draad in mijn leven, bij bijna alles wat ik doe. Ik heb jarenlang in de hotellerie en zakelijke dienstverlening gewerkt. Daar heb ik gemerkt dat ik er plezier in heb om dienstbaar te zijn. Die dienstbaarheid combineer ik nu met mijn liefde voor vormgeving en taal (op school was ik al dol op dictees). Ja, ik kan mijn ei hier helemaal kwijt.

secretariaat@dehoopenpartners.nl
06 3986 4131

Co-Owner Jane Doe

Andor Joosten

Secretariaat

Al sinds jonge leeftijd heb ik een grote affiniteit met zowel cijfers als letters. Spelling is voor mij een gevoel dat sommige mensen moeten leren, en anderen in zich hebben. Na in de ICT en de gamesjournalistiek te hebben gewerkt, zet ik mijzelf nu graag in om ons team te ondersteunen. Kunst, in vele vormen, gamen en mijn twee lieve katten zijn voor mij erg belangrijk. 

secretariaat@dehoopenpartners.nl
06 3986 4131